sobota 31. května 2008

Desáté narozeniny Rozmarýnku

Tato akce byla velmi příjemná - hráli jsme hry o dobroty, tvořili keramické výtvory, pekli z těsta v zahradní peci, vyráběli skládanku z ubrousku, koukali na divadýlko, nasmáli se s klauny, poslouchali prima muziku a hlavně se zapotili v jundrovském lesním terénu při závodě.
Ale byli jsme i zklamáni - závod začal o 1 a 3/4hod později, takže Anička usnula 150 metrů po startu, Tonda s Františkem nevyhráli závod i když byli nejrychlejší, neochutnali jsme speciální dort, na který se pozapomnělo, odpoledne začalo pršet a hlavně přišlo málo táborníků. (Irča)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ani mě nemluvte, my sice nebyli v Jundrově, ale putovali jsme ke sv. Peregrinku kousek od Ořechova. No a samozřejmě jsme tam došli ve chvíli, kdy už začínalo dost pršet a deštík se změnil v pořádnou průtrž a zpáteční polní cesta se během chvilky proměnila v blátěné kluziště. Tak jsme putovali zpět tou cestou polní, všichni lidi to brali opravdu s humorem, boty obalené blátem a nohy zastříkané nad kolena a mokří úplně všude. Někteří pak zkončili v kašně v Ořechově. Děti se vezli autem, které také zapadlo... Vyloženě tábornická akce.