středa 4. března 2009

Jundrovská maškaráda 14.2.2009

Taková jedinečná příležitost se pořádně vyřádit a Vy nepřijdete! Člověk se pro Vás snaží připravit to nejlepší, zajistí hromadu cen, skvělé víno k občerstvení, nacvičí tanečky, namaškaří se, nohy si může uběhat, hlasivky vykřičet a nakonec se musí sám pochválit. No, ještě že dorazili aspoň Terezka se Zuzkou, Alenka s Aničkou, Věrkou a Tomínem a něco kolem stovky místních dětí. Tři hodiny ve víru tance a soutěží princezen, baletek, čarodějnic, rytířů, pirátů, zvířátek a různých jiných stvoření byl dost krátké, ale děti si to užili dostatečně. A to nebylo všechno. Po předání dětí „hlídací službě“ se šli vyřádit i dospěláci. Věrka s Tomínem, Irča s Františkem a Ivoš (netušíc kam jsme ho pozvali) zahřívali taneční parket celkem často. Takové sexy Červené Karkulky, smyslné Zajíčky, obdivuhodné Anděly a jiné vydařené postavy jinde neuvidíte. Tak neváhejte a když něco pořádáme, tak to stojí za to, abyste taky přišli. Fotografie z akce si můžete prohlédnout zde. Zdar všem pirátům Irča

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To jsou ale pěkné fotečky:-))
Iri karneval se vám moc povedl hlavně tvojí zasluhou jak jinak:-))
TEr byla nadšená, škoda, že jsme nemohli zůstat do konce no a večerní akce....:-) Snad příště, ráno jsme vstávali v 6 a dost na mrtvo. Ale Kuba si závody užil:-)
Zuzka

Anonymní řekl(a)...

Jj a o červených muchomůrkách a jeptiškách ani nemluvě. Také jsme zírali, kam jsme se dostali:-) Ale společenská událost to byla fakt veliká. Bavili jsme se bezvadně. Sal.