středa 2. dubna 2008

Jarní otvírání studánek 29.3.

Tak je tu JARO. Na brněnskou přehradu ho přišli přivítat nejen členové Klubu maminek z Jundrova, hromada běžců z celého Brna ale i Táborníci z Pikárce. Někteří sice dali přednost pochodování někde v Krasu, jiní vysazovali jedličky u Soběšic a ostatní byli kdovíkde. Ale my (Anička, Tonda, Ali a Ani, Irča, František, Věra) jsme si to teda na přehradě patřičně užili. Nejdříve jsme vajíčkem sestřelovali zajíce a pak si v terénu našli dobrého čokoládového zajíčka ke snězení. Cesta z Rakovce na Přístaviště byla velmi krátká, zato nabita hrami. Na prolízačkách, houpačkách a na pískovém hřišti s kuličkami i bez nich jsme zažili plno legrace. Ještě jsme vysadili jednu jedličku a prohlédli obří kolo a byl čas na oběd. A to už jsme ani nestihli vyrobit ptáčky z proutí, vyzkoušet švihadla a vyčistit studánku. Rozloučili jsme se se všemi třiceti účastníky a hrnuli si to do restaurace na něco dobrého. Skončili jsme až v Jundrově, protože ve třech vytipovaných hospůdkách bylo plno. Poslední tečka za touto vydařenou akcí byla zmrzlina. Ahoj v sobotu na Jezírku. A přijďte i Vy ostatní ať o další srandu nepřijdete!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Kdo nebyl, o hodně přišel. Tak se na Vás ostatní těším v sobotu nebo aspoň v neděli. A když budete o nějaké prima akci vědět, tak i nám dejte vědět.
Hodně sil Věrce v nové práci. Irča

Anonymní řekl(a)...

Moc ti díky Irčo :-) Hodně sil budu potřebovat, ale i tak doufám, že mě tato práce obohatí o nové životní zkušenosti a posune zase o kousek dál nejen mě , ale i Ondru. Downik Ondra je sluníčko...někdy o tom všem písnu více :-) ať si trochu sluníčka ukradnete taky pro sebe. Myslím na vás všechni vy bezva Táborníci a taky na vaše báječné děti:-). Ták ať jste všichni šťastní i ti bez velkého Š. :-)Pá třeba v sobotu, ale v neděli už určitě musíte přijet všichni:-)! Věra