čtvrtek 10. listopadu 2011

Jarní prázdniny pro rodiny s dětmi


Jarní prázdniny na Vysočině 4.-11. února 2012

Zveme Vás na sportovně - rekreační pobyt s výtvarným programem pro rodiny s dětmi
Tři Studně – turistická chata Duha
příjezd na chatu 4. 2. od 12 hod., odjezd 11. 2. odpoledne
celkem 7 pobytových dnů
Sportovní program si organizuje každý podle svých možností. Okolí ubytovny nabízí spoustu příležitostí ke sportovnímu vyžití. Ideální terén na běžky i pěší turistiku nádhernou přírodou, sáňkování a bobování. Běžkařské trasy jsou pravidelně strojově upravovány. Bruslení na rybníku Sykovec vzdáleném cca 200 m, nebo v kryté bruslařské hale ve Ždáru nad Sázavou. Na sjezdovku Harusův kopec a do Ski hotelu s wellness centrem (bazén, sauna, vířivka) u Nového Města na Moravě je to 5 km. Přímo ve Třech Studních je v hotelu U Loubů bazén a v penzionu Pegas lanové centrum s horolezeckou stěnou. Nabízíme přednášku o mazání a údržbě lyží, ukázku a výuku lyžařských technik.
Výtvarný program pro děti bude probíhat formou třech výtvarných dílen v odpoledních hodinách. Nebude chybět keramická dílna a další výtvarné techniky. Program je připravený pro děti od 4 let bez doprovodu rodičů. Mladší dítě se účastní se svým rodičem. Také nás čeká soutěž ve stavění sněhuláků, sněhová tvorba, závod v jízdě na čemkoliv, večerní hry a zpívání při kytaře, karneval a další překvapení pro děti i dospělé.
Výtvarný program pro dospělé – dvě večerní tvořivé dílny - kurz keramiky a smaltování.
Stravování je formou polopenze, která obsahuje snídani a teplou večeři (sobota 4. 2. večeře – sobota 11. 2. snídaně). Oběd si můžete připravit v kuchyňce, k dispozici je veškeré nádobí, lednice, mikrovlnné trouby, varné konvice.

Zdarma děti do 3 let bez nároku na lůžko a stravu, které se nezúčastní programu
600 Kč dětí do 3 let bez nároku na lůžko, které se nezúčastní programu, polopenze
990 Kč děti do 3 let, tvoření za doprovodu rodičů, ale bez nároku na lůžko, polopenze
2250 Kč děti od 4 – 10 let, pobyt s programem, polopenze
2750 Kč děti od 11 – 15 let, pobyt s programem, polopenze
3150 Kč starší děti a dospělí, pobyt s programem, polopenze
2700 Kč pobyt bez programu(druhý z rodičů), polopenze.
Nabízíme hlídání dětí i mimo výtvarné kurzy za 60 Kč/hod.
Pobyt je vhodný i pro děti s postižením.
V ceně je 7x ubytování s polopenzí, poplatky obci, výtvarný materiál, program pro rodiče a děti, odborné vedení lektory s pedagogickým vzděláním a vypálení výrobků. Hliněné výrobky budou po vypálení k vyzvednutí v Brně, Ořechově, či na Třech Studních. Ubytování ve 2, 3, 4, 5 lůžkových pokojích, společenská místnost, místnost s televizí, hrací koutek, dětské židličky, ohrádka, zdarma možnost zapůjčení dětské postýlky, lyžárna, parkování v areálu.
Fotografie z minulých ročníků najdete na www.dilnaorech.cz.

Zálohu ( účastníci od 4 let) 1000 Kč zaplaťte, prosím, do 30. listopadu, doplacení celého pobytu do 6. ledna na účet: 224909010/0300, nebo hotově paní Věře Salnekové.
Storno poplatky pro účastníky od 4 let: upřesníme podle dohody s pojišťovnou o pojištění storna.
Pojištění storno poplatků: hledáme to nejvýhodnější.

Žádné komentáře: