čtvrtek 5. dubna 2012

Pobyt pro rodiny s dětmi


Čarování z hlíny - Tři Studně na Vysočině
4.-8.5.2012
Příjezd na chatu Duha v pátek od 17.00. Odjezd v úterý odpoledne. Výtvarně-hravý kurz pro všechny, kteří si chtějí zkusit vyčarovat z hlíny cokoliv na co si vzpomenou, a přitom prožít prodloužený víkend v srdci Vysočiny. Hlavní náplní je modelování z hlíny. Nechte se inspirovat přírodou. Rozeběhněte se loukou plnou rozkvetlých pampelišek. Nebojte se dotýkat přírody a tvořit z toho, co nám nabízí. Hlína láká k tvoření od pradávna, zkusíte si uhňést sošku či nádobu, ozdobit ji sklem nebo pískem. Naučíte se jak udělat šnečka, vážku, motýla, broučka z různorodých materiálů. Čeká vás Kukyho výtvarná dílna a spousta zábavy a legrace.

Sobota, neděle, úterý je dopolední/cca 9:30 – 12:30/ program pro děti od 4 let bez doprovodu rodičů/ať si trochu odpočnete/. Mladší dítě se účastní se svým rodičem.

Zažijeme nová dobrodružství s keramickou hlínou. Hry a soutěže pro děti. Výtvarná práce podporuje tvořivost dítěte, jeho samostatnost a rozvoj jemné motoriky. Při vyrábění nejde jen o pěkný výrobek, ale hlavně o samotný proces tvorby. Dílo každého dítěte je originální. Pracovní postupy jsou upraveny tak, aby je zvládlo i malé dítě.

V pondělí odpoledne nabízíme výtvarné dílny pro děti i dospělé - nástěnná dekorace z přírodnin, zvonkohra, korálkování. Vytvoření společného díla určeného k výzdobě ubytovny.
Ostatní program si můžete zajistit samostatně. V areálu je hřiště, pískoviště, houpačky, ohniště, velká skákací trampolína a dětský kolotoč. Výlety do okolí, cyklistika, bazén v hotelu U Loubů.

Výtvarný program pro dospělé – dvě večerní tvořivé dílny – keramika a smaltování. Zakončení kurzu v úterý výstavou výrobků.

Pobyt je vhodný i pro děti s postižením.

Stravování - obsahuje oběd a lehkou večeři (pátek 4. 5. večeře – úterý 8. 5. oběd). Ostatní jídlo si můžete připravit v kuchyňce, k dispozici je nádobí, lednice, mikrovlnné trouby, varné konvice.

Zdarma děti do 3 let bez nároku na lůžko a stravu, které se nezúčastní programu
360 Kč děti do 3 let bez nároku na lůžko, které se nezúčastní programu, stravování
810 Kč děti do 3 let, tvoření za doprovodu rodičů, ale bez nároku na lůžko, stravování
1530 Kč děti od 4 – 10 let, pobyt s programem, stravování
1970 Kč děti od 11 – 15 let, pobyt s programem, stravování
2080 Kč starší děti a dospělí, pobyt s programem, stravování
1520 Kč pobyt bez programu(druhý z rodičů), stravování

Výtvarných kurzů se mohou zúčastnit i neubytovaní na chatě Duha.

SLEVA 200 KČ PRO DĚTI NAVŠTĚVUJÍCÍ NAŠE VÝTVARNÉ A KERAMICKÉ KURZY.

V ceně je 4x ubytování, stravování, poplatky obci, výtvarný materiál, program pro rodiče a děti, odborné vedení lektory s pedagogickým vzděláním a vypálení výrobků. Hliněné výrobky budou po vypálení k vyzvednutí v Brně, Ořechově, či na Třech Studních. Ubytování ve 2, 3, 4, 5 lůžkových pokojích, společenská místnost, kuchyňka, místnost s televizí, hrací koutek, dětské židličky, ohrádka, zdarma zapůjčení dětské postýlky, parkování v areálu. Stornopoplatek 300Kč za osobu.
Platba hotově paní Věře Salnekové, nebo na účet: 2800201029/2010 do 15.4.2012 !!!NOVÝ ÚČET!!! Mgr. Věra Salneková, 737067293, salnek.v@volny.cz



Žádné komentáře: